TotalLink - Vastgoedbeheer software
19834
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19834,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Vastgoedbeheer

TotalLink is dé partner in SAAS-oplossingen voor (gemeentelijke) organisaties in Nederland. Onze vastgoedsoftware biedt een uitgebreide suite van functionaliteiten om uw vastgoedbeheer efficiënter en effectiever te maken. Ontdek de voordelen van TotalLink voor geoptimaliseerd vastgoedbeheer. Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende demo.

De voordelen van TotalLink vastgoedbeheer:

Altijd toegang tot uw gegevens dankzij onze SAAS-oplossing; alles wordt veilig in de cloud opgeslagen, waardoor de noodzaak voor lokale opslag verdwijnt. Dit biedt een veilige, gemakkelijk toegankelijke en schaalbare beheeromgeving.

Koppelingen met de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), het Kadaster, kaarten, luchtfoto's en bestemmingsplannen voor directe toegang tot essentiële vastgoeddata.

Door de kaartfunctie heeft u altijd overzicht van waar uw vastgoed zich bevindt.

Koppeling met zaaksystemen en financiële administratie om processen naadloos te stroomlijnen en altijd controle te hebben over (financiële) gegevens.

Naadloze integratie met de TotalLink contractbeheersoftware, waardoor het innen en indexeren van huur eenvoudiger wordt dan ooit tevoren.

Uitgebreide financiële overzichten beschikbaar, inclusief de mogelijkheid om kostprijsdekkende huur te berekenen.

Eenvoudige integratie van bestaande Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP's).

Makkelijk navigeren dankzij de flexibele opzet; de interface is naar wens vorm te geven.

De termijnbewaking met reminder email zorgt ervoor dat belangrijke taken nooit meer over het hoofd worden gezien.

Inzichten in duurzaamheid, zodat u altijd goed voorbereid bent op toekomstige ontwikkelingen.

Alle essentiële vastgoedgegevens zijn beschikbaar in de TotalLink rapportagetool. Deze krachtige Query Builder levert diepgaand inzicht in uw vastgoedportfolio, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Meer weten? Neem direct contact op voor een vrijblijvende demo. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

TotalLink vastgoedbeheer geeft u grip op uw vastgoedportfolio.