TotalLink - Grondexploitatie (GREX) software
16885
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16885,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

GRONDEXPLOITATIE

De TotalLink Grondexploitatie (GREX) software informeert uw organisatie over de haalbaarheid en voortgang van uw projecten. Hiervoor gebruiken wij ons stabiele en betrouwbare informatiemodel. Hierbij kan Excel ondersteunend worden gebruikt voor bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies. De grondexploitatie software van TotalLink combineert hiermee het beste van twee werelden en dit maakt het model uniek. Onze SAAS-oplossing biedt een veilige, gemakkelijk toegankelijke en schaalbare beheeromgeving.

Benieuwd wat TotalLink voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende demo.

Betrouwbaar grondexploitatie model

Het databasemodel van Totallink bewaakt de betrouwbaarheid van uw grondexploitaties. In het systeem kunnen namelijk geen formules worden overschreven of rekenfouten worden gemaakt.
Het model zorgt ervoor dat u altijd met de juiste versie werkt. De historie van de grondexploitaties wordt automatisch opgeslagen waarmee iedere transactie administratief te volgen en te controleren is.

Totallink maakt het mogelijk om personen binnen een organisatie verschillende autorisatierechten toe te kennen. Dit geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld projectleiders op geautoriseerde wijze toegang te verlenen tot het systeem.

Doordat het model alle informatie bewaard, maakt u eenvoudig en snel verschillenanalyses tussen de jaarrekeningen en MPG’s.
Met de TotalLink Grondexploitatie software stelt u eenvoudig en snel uw projecten bij om deze vervolgens eenvoudig naar gebieds- en portfolio niveau samen te voegen.

Koppeling TotalLink

Koppeling financiële administratie

Voor alle gangbare systemen

TotalLink is eenvoudig te koppelen met ieder financieel systeem. Realisatie en begroting wordt eenvoudig uitgewisseld met de financiële administratie. De TotalLink software is op gestandaardiseerde wijze te koppelen naar onder andere Key2financien en DDS van Centric, Decade, Coda, JD Edwards, Civision, Globe, Smartdocs, Corsa, Join Decos en Cognos.

Flexibele software TotalLink

Flexibel

Geheel naar wens te configureren

FlexibelDe veranderingen rondom gebiedsontwikkeling gaan razendsnel. Om deze reden biedt TotalLink een flexibel exploitatiemodel. De ene organisatie is immers de andere niet. Elke organisatie heeft doorgaans een unieke structuur opgebouwd in de financiële administratie. Om deze reden is binnen het model de structuur van de kosten en opbrengstenposten naar wens in te richten zowel op organisatie als op projectniveau.

Grondexploitatie TotalLink

Integraal

Alles in 1 systeem

De Grondexploitatie software is een integraal onderdeel van het TotalLink pakket. Tezamen met andere modules binnen TotalLink heeft u totale grip op uw projecten. Denk hierbij aan Risicomanagement, Planning, Contractbeheer en Vastgoedbeheer. Doordat TotalLink gekoppeld kan worden met vele omringende systemen geeft TotalLink steeds de juiste informatie. In het projectendashboard komt alle informatie binnen TotalLink samen. Het Projectendashboard geeft u overzicht over uw projectenportfolio.

Meer weten over TotalLink Grondexploitatie software? Neem direct contact op voor een vrijblijvende demo. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.