Erfpachten beheer - totallink
17648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17648,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive
product box totallink erfpacht

De TotalLink erfpachten applicatie ondersteunt u bij:

Het creëren van overzicht over alle erfpachten

De facturatie van de canons

Het aanmaken van de brieven voor herzieningen-, verkoop- en vervreemding van de erfpachten

Het vastleggen van alle aantekeningen, afspraken en contacten met de erfpachters

Download folder

Overzicht over de erfpachtcanons

Met TotalLink houdt u eenvoudig overzicht over de erfpachten en canons. De erfpachtdossiers zijn eenvoudig te vinden met de zoekmachine en de erfpachtcanons worden overzichtelijk op de kaart getoond. Daarbij zijn de adressen altijd authentiek door de koppeling naar de landelijke BAG.

De canons worden getoond tezamen met de kadastrale kaart en de grootschalige basiskaart van Nederland.

Facturatie van de erfpachtcanons

TotalLink kan worden gekoppeld met ieder gangbaar financieel systeem zoals Key2finance, Coda, Decade en Civision. Hierdoor is het mogelijk om de facturatie van de erfpachten automatisch uit te voeren!

Hierbij houdt TotalLink rekening met de eigen rekenregels, per gemeente,  voor het bepalen van de herzieningen van de canonprijzen, de verkoop en vervreemding van canons. Alles wordt op maat geconfigureerd.

Aanmaken van brieven

Brieven worden allemaal automatisch gegenereerd. Denk hierbij aan de brieven voor herzieningen van erfpachten, verkoop van erfpachten en ieder andere gewenste correspondentie.

De sjablonen van de brieven kunnen naar wens worden aangepast.

Aantekeningen, afspraken en contracten

Met behulp van de zoekmachine kan eenvoudig het juiste dossier worden gevonden. Alle informatie is overzichtelijk opgeslagen per erfpacht dossier waardoor onder andere  contracten, documenten, aantekeningen en correspondentie gebundeld wordt.

Contracten en andere documenten worden eenvoudig toegevoegd aan het dossier door deze hier simpelweg naartoe te slepen. Alle documenten worden automatisch opgeslagen in de database van TotalLink.

Documentbeheer

Documentbeheer is eenvoudig met TotalLink. Elk type document kan worden opgeslagen zoals de gebruiker wil: PDF, afbeelding, Word en Excel. Daarbij wordt alles in de TotalLink database bewaard en wordt er geregistreerd wie de documenten mag inlezen en/of wijzigen.
Indien gewenst kunnen de documenten worden opgeslagen in een eigen document management systeem zoals Join of Corsa met behulp van een koppeling.

``Nu wij bij de gemeente Eindhoven werken met het Totallink programma, scheelt dat voor mij behoorlijk in tijd. Alle informatie die ik nodig heb staat bij elkaar en ik hoef nooit lang te zoeken. Bovendien kan ik nu ook helemaal automatisch factureren en ik krijg een waarschuwing wanneer ik in actie moet komen. In ons oude systeem stond allerlei informatie verspreid in verschillende mapjes, wat totaal niet overzichtelijk was. Bovendien is de raadpleegbaarheid binnen Totallink veel groter. Ik kan zoeken binnen dit programma op elk woord wat in me op komt: locatie, klantnaam, soort gebruik et cetera. Het kost wat tijd om al deze gegevens in te voeren maar dat is zeker de moeite waard.``

Wilma Smeier - Gemeente Eindhoven