TotalLink connector - Een nieuwe functionaliteit binnen TotalLink
18290
post-template-default,single,single-post,postid-18290,single-format-standard,bridge-core-3.1.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,qode-page-loading-effect-enabled,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Nieuwe functionaliteit – TotalLink Connector

TotalLink connector – Een nieuwe functionaliteit binnen TotalLink

TotalLink is altijd bezig met het ontwikkelen van de software en op zoek naar nieuwe functionaliteiten. Onlangs heeft het team hard gewerkt aan een nieuwe functie, namelijk TotalLink connector. Wat de functie precies is en wat het inhoudt lees je hieronder.

TotalLink Connect

Kaarten uit TotalLink

Toon uw kavelaanbod, projecten en contracten eenvoudig op uw website met de nieuwe TotalLink connector. We hebben het nu wel heel eenvoudig gemaakt. Bart Fusers vertelt meer over de nieuwe functie.In TotalLink worden alle projecten, contracten en kavel-verkopen op de kaart vastgelegd. Vaak willen onze klanten deze gegevens kaartgericht ontsluiten naar andere systemen zoals hun websites of interne Geo platform. Zo willen ze bijvoorbeeld graag hun kavel aanbod tonen op de website. De website wordt dan steeds automatisch actueel gehouden op basis van de informatie uit TotalLink.

De TotalLink connector geeft niet alleen de kaartgegevens door, maar ook andere belangrijke informatie. Bij het gebruik van de kaart kun je doorklikken naar andere gegevens zoals kavelprijs, of het kavel nog vrij is of al verkocht is. TotalLink-connector ontsluit alle informatie uit TotalLink, zoals projectinformatie, contractgegevens en vele andere zaken.De kaartgegevens uit TotalLink zijn eenvoudig toe te passen door een webdesigner of GIS specialist. We maken hierbij gebruik van open standaarden. In TotalLink kan de beheerder van het systeem zelf instellen welke gegevens worden doorgegeven. Uiteraard is er veel aandacht besteed aan de beveiliging van de informatie. De koppeling is dan ook ISO27001 gecertificeerd.

Contact

Heeft jouw organisatie of bedrijf behoefte aan de nieuwe functionaliteit of een andere module van TotalLink? Ga naar de contactpagina of stuur een mail naar info@totallink.nl voor meer informatie.